Image
Dan T Sehlberg, vd för Sehlhall Fastigheter.
Dan T Sehlberg, vd för Sehlhall Fastigheter. Bild: Sehlhall Fastigheter

Sehlhall köper i Falun

Transaktioner Sehlhall Fastigheter köper en byggklar fastighet om 18 000 kvadratmeter i centrala Falun. Sehlhall planerar att uppföra ett modernt vårdboende om 60 platser, trygghetsbostäder och ett gruppboende.
Publicerad den 6 September 2019

– Enligt en enkät av SPF Seniorerna i Falun finns det en efterfrågan hos över 500 hushåll i kommunen att flytta in i ett trygghetsboende. Efterfrågan på vårdboende är stort och behovet av gruppbostäder ännu större. Genom denna satsning bidrar vi med konkreta lösningar på samtliga av kommunens behov vad gäller omsorgsfastigheter, säger Dan T Sehlberg, vd och koncernchef för Sehlhall Fastigheter.

– Vi är glada över att etablera oss i Falun och fastigheten ligger väldigt vackert, nära vatten och strövområden, och med promenadavstånd till centrum. Här kommer vi att kunna erbjuda en rad mjuka mervärden, säger Petter Hallenberg, affärsområdesansvarig för Sehlhall Vårdbostäder.
Fastigheten, som har en lagakraftvunnen detaljplan, kommer att utvecklas inom affärsområdet Sehlhall Vårdbostäder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY