Image

Riksbyggen väljer Zengun i Upplands Väsby

Bostäder I juni räknar Riksbyggen med att starta bygget av 95 kvadratsmarta bostadsrätter i BRF Ljuspunkten i Upplands Väsby. Avtal har nyligen skrivits med Zengun som blir Riksbyggens entreprenör i projektet.
Publicerad den 8 Februari 2017
Zengun blir entreprenör i Upplands Väsby. Bild: Riksbyggen
Zengun blir entreprenör i Upplands Väsby.

– Det finns en stor efterfrågan på mindre lägenheter i Upplands Väsby, inte minst från unga personer, och BRF Ljuspunkten byggs därför enligt Riksbyggens Steg Ett-koncept. Vi ser nu fram emot att samarbeta med Zengun vid genomförande av projektet, säger Stefan Högman, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

– Att tillsammans med Riksbyggen få möjlighet att ta det första steget i vår satsning att bli en etablerad bostadsbyggare på Stockholmsmarknaden känns oerhört inspirerande, säger Martin Dahlgren, vd för Zengun.

Säljstarten för BRF Ljuspunkten kommer att ske under våren 2017 och inflyttningen är planerad till våren 2019.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige