Image

Riksbyggen köper hyresfastighet i Höganäs

Transaktioner Riksbyggen stärker sin närvaro i Höganäs genom köpet av bostadsfastigheten Stallgården (Höganäs 38:47).
Publicerad den 15 Juni 2017
Riksbyggen köper i Höganäs. Bild: Riksbyggen
Riksbyggen köper i Höganäs.

Köpet är det andra av hyresfastigheter som Riksbyggen gör i Höganäs sedan 2016.

– Vi är glada över förvärvet. Vi äger redan den intilliggande fastigheten som också innehåller en byggrätt. Genom det här förvärvet och vår omfattande portfölj av byggrätter i Helsingborg så har vi en god början på en ordentlig bostadsportfölj i Helsingsborgsområdet, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde Fastigheter på Riksbyggen.

Bostadsfastigheten Stallgården ligger på Vattugatan 3, nära fastigheten Släggan 1 som Riksbyggen förvärvade i juni 2016.

– Höganäs kommun befinner sig i en intressant fas med siktet inställt på ökad befolkningstillväxt och Riksbyggen vill vara med och bidra med attraktiva bostäder i kommunen, säger Carl-Johan Hansson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige