Image
Riksbyggen flyttar in hos Diös i Gävle.
Riksbyggen flyttar in hos Diös i Gävle. Bild: Diös

Riksbyggen flyttar in hos Diös i Gävle

Uthyrning Diös har tecknat avtal med bostadsutvecklaren och fastighetsförvaltaren Riksbyggen om att etablera sig på Marielundsvägen mitt i centrala Gävle. Lokalerna kommer att totalutvecklas till moderna kontorsytor. Inflyttning beräknas till april 2020.
Publicerad den 18 November 2019
Annons
Image

– Det känns fantastiskt att få Riksbyggen som ny hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete tillsammans. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.
– Vi är verkligen glada över vårt nya läge som passar oss utmärkt bra med goda kommunikations-möjligheter, skyltläge och access till större vägar från alla väderstreck. Det blir ett lyft för hela vår verksamhet! Här får vi plats att fortsätta utveckla vår förvaltningsverksamhet och bostadsmarknaden i Gävle med omnejd. Vi ser fram emot inflytt i april 2020, säger Anna Axelsson Lundberg, marknadsområdeschef, Riksbyggen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY