Image
RED utökar handelsplatsen Noret i Mora med cirka 3 600 kvadratmeter.
RED utökar handelsplatsen Noret i Mora med cirka 3 600 kvadratmeter. Bild: RED

RED expanderar handelsområdet Noret i Mora

Handel RED utvecklade 2013 ett nytt handelsområde på Noret i Mora. Vid den tidpunkten uppfördes cirka 8 000 kvadratmeter handelsyta för detaljhandelskedjorna Jula, Rusta, Intersport och Elgiganten. Nu planeras en andra etapp om cirka 3 600 kvadratmeter.
Publicerad den 20 Augusti 2015

Hyresgästerna för projektet är ännu inte officiella men RED har ingått avtal med ledande detaljhandelskedjor som väntas öppna under hösten 2016.

Tidigare offentliggjorde RED att även Max planerar att etablera en ny hamburgerrestaurang på området, RED har även gjort klart med en drivmedelsoperatör avseende en servicestation på området.

– Vi är stolta och glada över möjligheten att utveckla vårt handelsområde vidare i en ytterligare etapp. Det tillskott vi skapar kommer ytterligare stärka flödet till vårt handelsområde och är ett kvitto på att vår satsning i Mora varit rätt. Våra hyresgäster har samtliga haft en mycket positiv utveckling och Biltemas expansion i Mora är också ett bevis för att handelsplatsen och Mora är en betydande handelsdestination för regionen, säger Ronald Rico, vd på RED.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige