Image

RED tar Max till Mora

Uthyrning Max väljer att etablera en ny restaurang på RED:s handelsområde Noret i Mora.
Publicerad den 7 Maj 2015

Max har ingått ett avtal med RED om att på handelsområdet i direkt anslutning till Moras östra infart senast innan utgången av 2017 öppna upp dörrarna för en ny restaurang.

– Det känns roligt att snart kunna erbjuda Mora Sveriges godaste hamburgare och samtidigt skapa nya arbetstillfällen, främst för unga. Idag har vi 102 restauranger runt om i Sverige och på sikt planerar vi att öppna ett 50-tal till, säger Patrik Engman, etableringschef på Max.

RED har i Mora, längs med infarten och riksväg 70, uppfört närmare 8 000 kvadratmeter handel som en expansion till Norets handelsområde. På handelsområdet återfinns idag bland annat Jula, Rusta, Elgiganten, Intersport och Biltema.

RED har långt gångna planer att bygga ytterligare 7 000 kvadratmeter handel i anslutning till området till hösten.

– Vi är stolta och glada över ha kunnat attrahera Max till vårt handelsområde och vi är övertygade om att området kommer stärkas ytterligare med Max:s starka varumärke, säger Ronald Rico, vd på RED.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vasakronan vill hålla byggbranschen skadefri

Bolag Den 19 september, kl 13.00, stannade en rad bygg- och anläggningsarbetsplatser i Sverige upp för att genomföra Håll Nollans så kallade säkerhetspush: Manifestationens syfte var och är att sätta fokus på att skapa en olycksfri bygg- och anläggningsbransch. En av initiativtagarna är Vasakronan och Fastighetssverige fick en frågestund med bolagets vd, Johanna Skogestig.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige