Image
Gustaf Segerborg.
Gustaf Segerborg. Bild: Polar Structure

Randviken tecknar grönt hyresavtal med Domstolsverket

Uthyrning Randviken har slutfört en omförhandling med Domstolsverket och parterna har tecknat ett nytt sexårigt hyresavtal avseende 6 350 kvadratmeter kontors- och domstolslokaler i fastigheten Örnen 4 i Karlstad. Det nya hyresavtalet ersätter ett befintligt hyresavtal mellan Randviken och Domstolsverket.
Publicerad den 28 September 2021

Det gröna hyresavtalet syftar till att minska de förhyrda lokalernas miljöpåverkan och innebär i korthet att Randviken och Domstolsverket förbinder sig att samverka för att aktivt minska fastighetens energianvändning.
– Domstolsverket var redan sedan tidigare en av våra största hyresgäster, sett till hyresvärde, och det känns väldigt kul att vi nu fördjupar vårt samarbete genom det nya hyresavtalet. En viktig del i det nya hyresavtalet är att både Randviken och Domstolsverket åtar sig att jobba hårt för att minska fastighetens miljöpåverkan, vilket ligger helt och hållet i linje med Randvikens långsiktiga strategi att med hjälp av digitalisering och smart teknik skapa mer hållbara fastigheter, säger Gustaf Segerborg, vd på Randviken.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige