Image

Profi tar Grimaldi-koncept till kvarteret Caroli

Uthyrning Profi har hyrt ut 700 kvadratmeter i kvarteret Caroli i centrala Malmö. Den nya hyresgästen är Salvatore Grimaldis livsstilskoncept Bianchi Café.
Publicerad den 23 Maj 2013
Magnus Ungmark. Bild: CBRE
Magnus Ungmark.

Bianchi Café hyr 700 kvadratmeter för restaurang, café, delikatesser, cykelbutik och verkstad.

Bianchi Café, som idag finns på Norrlandsgatan i Stockholm, är ett unikt koncept baserat på de världskända klassiska cyklarna. Enheten i Caroli i Malmö blir betydligt större än den i Stockholm vilket ger möjlighet att utveckla utbudet av mat och kläder.

- Bianchi Café kommer sätta en ny nivå i Malmö som livsstilskoncept där det italienska köket och världens mest kända cykelmärke är det centrala, detta är onekligen en prestigehyresgäst som passar bra in i vår omfattande vitalisering av kvarteret Caroli, säger Magnus Ungmark, regionchef på Profi.

- Vi erbjuder det bästa av vad Italien står för – god mat och dryck, mode, kultur, cykel och design. Jag är övertygad om att Malmöborna med sin cykeltradition kommer gilla vår mat, miljö och våra cyklar, säger Bianchi Cafés ägare Salvatore Grimaldi.

Profi genomför en total ombyggnation av kvarteret Caroli och kommer under hösten 2013 att öppna den sista av tre etapper i det 16 000 kvadratmeter stora handelskvarteret.
- Vi ser att vårt nya koncept för kvarteret Caroli faller såväl Malmöborna som etablerare i smaken och vi kommer presentera ytterligare spännande etableringar inom de närmaste dagarna, säger Staffan Olsson, vd för Profi.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige