Misshumasshu är i dag ett restaurangkoncept med influenser från Japan och andra asiatiska matkulturer. Nu utökar man ytorna och utvecklar konceptet till Misshumasshu 2.0. Under sommaren och hösten kommer restaurangverksamheten vara stängd medan man genomför ombyggnationen och utvecklingen av befintligt koncept. En nyöppning planeras till 2025.
– Vi är mycket glada över att Adam och Albin med sitt koncept Misshumasshu utökar sin verksamhet i Bibliotekstan. I och med att de tar över samtliga ytor i Birger Jarlspassagen tydliggör vi passagen som en väl synlig nöjes- och matdestination vilket kompletterar befintligt utbud i området väl, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.