Image
Marcus Sandahl blir sälj- och uthyrningschef på Platzer.
Marcus Sandahl blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. Bild: Platzer

Platzer plockar ny chef från Hufvudstaden

Karriär Platzer rekryterar Marcus Sandahl som ny sälj- och uthyrningschef med start senast 1 maj 2024. Med lång branschkunskap och stort engagemang kommer han att aktivt bidra till att utveckla och driva sälj- och kundresan på Platzer. Han kommer närmast från ett uppdrag som uthyrningschef i ett stort fastighetsutvecklingsprojekt på Hufvudstaden.
Publicerad den 5 December 2023

Platzer har påbörjat en översyn av organisationen för att ännu bättre möta den omvärld bolaget är en del av. Idag meddelas att bolaget samlar sälj- och uthyrningsfunktionen på koncernnivå med syfte att uppnå ökat fokus på kund samt utveckla ett strategiskt perspektiv på sälj.

I samband med denna organisationsförändring rekryteras Marcus Sandahl som ny sälj- och uthyrningschef. Han kommer närmast från ett konsultuppdrag som uthyrningschef i ett stort fastighetsutvecklingsprojekt på Hufvudstaden. Han har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsbranschen, varav elva år på NCC Property Development där han senast var sälj- och marknadschef Sverige. Den nya rollen som sälj- och uthyrningschef på Platzer ingår i koncernledningsgruppen.

– Jag är glad att få välkomna Marcus Sandahl till oss på Platzer och ser fram emot att tillsammans med honom och koncernledningen leda bolaget framåt. Marcus har en gedigen erfarenhet av branschen, ett brett nätverk och ett strategiskt fokus. Rekryteringen innebär att vi nu vässar vårt fantastiska team med ytterligare affärsfokus, säger Johanna Hult Rentsch, vd på Platzer.

– Jag är supertaggad och ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till Platzers fortsatta utvecklingsresa. Platzer är ett bolag som har helt rätt fokus och i min nya roll kommer jag att bidra med både operativ och strategisk framdrift, säger Marcus Sandahl, ny sälj- och uthyrningschef på Platzer.

Marcus Sandahl möter du på Branschens mötesplats i Göteborg, Lokalmarknadsdagen, den 18 januari på Elite Park Avenue Hotel. Anmäl dig här och se programmet här.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige