Image
Peter Stalfors.
Peter Stalfors. Bild: Svenska Hus

Peter Stalfors blir ny regionchef i Göteborg för Svenska Hus

Bolag Bolagets nuvarande transaktionsansvarig tar över ansvaret för fastighetsbolagets verksamhet i Västsverige.
Publicerad den 10 Juni 2024

Svenska Hus har utsett Peter Stalfors till ny regionchef i Göteborg. Han har en gedigen bakgrund inom finans- och fastighetsbranschen och har tidigare ansvarat för transaktions-, värderings- och finansieringsfrågor på Svenska Hus sedan 2019. Innan dess arbetade han som kundansvarig på SBAB och på Swedbank.
– Jag är mycket glad och stolt över att få förtroendet att leda Svenska Hus i Göteborg. Det är ett spännande uppdrag i en dynamisk och växande region, där vi har många attraktiva förvaltnings- och projektfastigheter i intressanta lägen. Jag ser fram emot att bygga vidare på det goda arbete som mina kollegor har gjort och att bidra till bolagets långsiktiga tillväxt och lönsamhet tillsammans med ett fantastiskt team, säger Peter Stalfors.

I sin nya roll som regionchef kommer Peter Stalfors att leda och utveckla Svenska Hus verksamhet i Västsverige, där bolaget äger och förvaltar 47 fastigheter. Han kommer att ansvara för att stärka relationerna med hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners, samt för att identifiera och genomföra nya affärsmöjligheter i regionen.
– Peter är en mycket kompetent och engagerad medarbetare som har gjort ett utmärkt jobb i sin tidigare roll. Han har en bred och djup kunskap om fastighetsmarknaden och en stor förståelse för våra kunders behov och önskemål. Jag är övertygad om att han kommer att vara en driven regionchef och en viktig del av vår ledningsgrupp, säger Nils Rydh, vd för Svenska Hus.

Peter Stalfors tillträdde sin nya roll som regionchef i Göteborg den 3 juni 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De tyngsta Q2-rekryteringarna

Karriär En rad tunga vd-tjänster tillsattes under andra kvartalet. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste rekryteringar under Q2 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige