Image

Percys dotter driver Best Western-hotell i Hyllie

Öresund Det nya hotellet i Hyllie, som ska stå klart i mars 2015, kommer att drivas som ett Best Western Hotels. Percy Nilssons dotter Nina Ulvinen blir vd för Best Western Malmö Arena Hotel.
Publicerad den 24 September 2014
Best Western-hotellet i Hyllie öppnar i mars. Bild: Best Western
Best Western-hotellet i Hyllie öppnar i mars.

Hotellet blir ett fullservicehotell som även erbjuder konferensavdelning för möten och events, gym och bastu samt restaurang och sportsbar.

- Jag har tidigare erfarenhet av Best Western Hotels och med tanke på den utveckling kedjan har genomgått de senaste åren och vad som kommer att ske framöver kändes det som ett givet val av kedja, säger Nina Ulvinen, vd på Malmö Arena Hotell.

- Malmös utveckling innebär att vi med Best Western som varumärke kommer att kunna ta del av många internationella gäster. Det är också otroligt spännande att få vara med om att öppna ett nytt hotell och jag tror vårt läge kommer att locka många gäster, både privat- och affärsresenärer.

- Vi är väldigt glada att vi har fått förtroendet igen, säger Johan Kukacka, vd på Best Western Hotels Sverige. Malmö är en spännande destination med en stor utveckling för närvarande och det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett helt nytt hotell med det klart bästa läget i expansiva Hyllie.

Nina Ulvinen driver även First Hotel Mäster Johan i centrala Malmö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige