Image

Pangea stärker sin hotellverksamhet

Bolag Pangea Property Partners rekryterar Victoria Tichit och Tobias Årfelt för att stärka upp sitt hotellteam.
Publicerad den 6 Mars 2018
Victoria Tichit. Bild: Pangea Property Partners
Victoria Tichit. Tobias Årfelt. Bild: Pangea Property Partners
Tobias Årfelt.

Victoria Tichit, som tidigare arbetat för JLL och närmast kommer från Obligo Real Estate, ansluter till Pangeas Oslo-kontor.

Tobias Årfelt kommer närmast från Annordia och förstärker Pangea i Stockholm.

– Jag är övertygad om att Tichit och Årfelt kommer att vara fantastiska tillskott till vårt hotellteam. Deras erfarenheter har gett dem båda en väldigt intressant bakgrund och viktig kunskap. Jag är väldigt nöjd över att ha dem med på båten när vi fortsätter framåt för att nå våra mål att vara förstavalet som transaktionsrådgivare på den nordiska hotellmarknaden, säger Bård Bjølgerud, vd och partner på Pangea Property Partners.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige