Image

Pangea gör dubbla rekryteringar

Bolag Pangea Property Partners stärker sitt team genom att plocka in två nya medarbetare.
Publicerad den 29 Maj 2018
Fredric Gylling. Bild: Pangea Property Partners
Fredric Gylling. Christian Sahlström. Bild: Pangea Property Partners
Christian Sahlström.

Pangea anställer Fredric Gylling och Christian Sahlström som analytiker där de båda kommer att arbeta med transaktioner och research.

– Vi ser bra research som nyckeln till att ta rätt beslut i transaktionsprocesser. Pangeas ambition är att erbjuda bäst research på de nordiska marknaderna och våra fantastiska analytiker spelar en viktig roll i detta. Vi är glada att ha Fredric Gylling och Christian Sahlström ombord på båten, säger Andreas Birgersson, partner och Sverigeansvarig på Pangea Property Partners.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige