Image

Palmung Mellin köper i Göteborg

Transaktioner Palmung Mellin har via bolag köpt en industrifastighet centralt belägen på Ringön i Göteborg.
Publicerad den 1 September 2017

Fastigheten, som är upplåten med tomträtt, är fullt uthyrd till ett tiotal hyresgäster på drygt 7 000 kvadratmeter. Säljare är Göteborgsbaserade Västprojekt med flera, som vid försäljningen företrätts av Colliers International.

- Vi ser fram emot att långsiktigt äga och förvalta denna välbelägna och stabila fastighet i ett spännande framtidsområde, säger Ulf Palmung, vd för Palmung Mellin.

– Vi är glada över att Palmung Mellin övertar fastigheten, en aktör i Göteborg som har gott rykte och renommé. Vi frigör nu kapital för nya förvärv i Göteborgsområdet, säger Martin Magnusson på Västprojekt.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY