Image

Optimal lockar ytterligare fyra nya aktörer till Jönköping

Uthyrning Fyra nya koncept, varav två nya mataktörer har tecknat kontrakt i Fastighets AB Eric Ekblads bestånd.
Publicerad den 9 Mars 2015
Annons
Image

Uthyrningarna, som genomförts av Optimal, består av MM Sports, som öppnar sin sjätte butik med fokus på träningsredskap, kosttillskott, kläder med mera, The English Shop som väljer Jönköping för sin fjärde butik med fokus på det brittiska, samt matkoncepten Wrapped Burrito Bar– mexikansk mat och Grekiska Kolgrillsbaren.

- Alla de här hyresgästerna, som är helt nya aktörer i Jönköping, passar bra in i den mix av hyresgäster vi önskar ha i vårt bestånd. Extra nöjda är vi över att få nya mataktörer till centrum för där har det saknats valmöjligheter. Vi har ju inte bara ansvar att förnya stadskärnan, utan även att förvalta det som finns, väl, säger Ralf Ekblad, vd på Fastighets AB Eric Ekblad.

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY