Image

Ny vd på SSM

Karriär Mattias Roos blir ny vd för SSM Bygg & Fastighets AB. Han efterträder 1 december Ulf Morelius som kommer att vara kvar som delägare och styrelseordförande.
Publicerad den 6 September 2012

Mattias Roos kommer närmast från en tjänst på NCC Boende AB där han har arbetat som affärsutvecklingschef i Region Stockholm. Dessförinnan har han arbetat inom både Besqab och JM i olika roller.

- Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att Mattias Roos tar över rollen som vd på SSM Bygg & Fastighets AB. Han kommer att tillföra värdefull erfarenhet och kunskap från bostadsutvecklingsprocessen, en viktig del i vårt fortsatta arbete. Jag ser honom som en mycket kvalificerad efterträdare, han kommer att betyda mycket för SSM:s fortsatta utveckling. Mitt engagemang i bolaget kommer att fortsätta men framöver i rollen som styrelseordförande, säger Ulf Morelius.

- Uppdraget är tydligt, ägarnas mål och vilja att växa till en etablerad aktör inom bostadsutveckling i Stockholms län känns inspirerande. Med min erfarenhet hoppas jag kunna skapa förutsättningar för en sådan tillväxt inom SSM. En viktig faktor för att kunna expandera är, att vi lyckas behålla och samtidigt rekrytera kompetent personal, en annan är, att satsa ännu hårdare och mer resurser på affärsutveckling för att finna nya spännande projektmöjligheter, säger Mattias Roos.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige