Image

Ny vd för Tribona klar

Karriär Per Johansson blir ny vd för Tribona.
Publicerad den 3 Oktober 2013
Per Johansson Bild: Dagon
Per Johansson

Tribona rekryterar sin nya vd från sin storägare Klövern.

Per Johansson kommer närmast från en tjänst som regionchef på Klövern och var dessförinnan vd för Dagon, som sedermera köptes upp av Klövern.

Per Johansson tillträder den 17 oktober och samtidigt med detta lämnar Peter Strand tjänsten och bolaget för att tillträda som vd för Victoria Park AB.

- Vi är väldigt glada att vi lyckats rekrytera Per Johansson till ny vd för Tribona. Vi är övertygade att han kommer att kunna fortsätta utvecklingen av bolaget enligt fastställd tillväxtstrategi, säger Tribonas styrelseordförande Mats-Olof Ljungquist.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY