Image

Ny vd för HSB Nordvästra Götaland

Karriär Torbjörn Friberg har utsetts till ny vd för HSB Nordvästra Götaland. Han tillträder sin nya tjänst den 12 juni.
Publicerad den 8 Juni 2017
Torbjörn Friberg. Bild: HSB
Torbjörn Friberg.

– För mig är det viktigt med nöjda kunder. Jag kommer tillsammans med mina medarbetare att fokusera på att våra kunder känner förtroende och trygghet för oss som jobbar på HSB och är nöjda med våra tjänster. Professionalism, effektivitet och ett härligt bemötande är grundstenar för att lyckas med detta. Då kan man också se att företaget växer och mår bra, säger Torbjörn Friberg.

Torbjörn Friberg kommer senast från rollen som förvaltningschef på Lidköpings kommun, där det i arbetsuppgifterna bland annat ingått att vara chef för kommunens fastigheter, måltidsverksamhet och lokalvårdsverksamhet.

Han tillträder posten som vd för HSB Nordvästra Götaland den 12 juni 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige