Image
Ny hyresgäst tar plats i Ramsburys fastighet på Kungsgatan i Göteborg.
Ny hyresgäst tar plats i Ramsburys fastighet på Kungsgatan i Göteborg. Bild: Croisette

Ny hyresgäst hos Ramsbury

Uthyrning Digital byrå flyttar in i Ramsburys Göteborgsprojekt. Croisette har förmedlat uthyrningen.
Publicerad den 24 Januari 2023

Under 2020 påbörjades ombyggnationen av Kv. Herrnhutaren, fastigheten som sträcker sig från Kungsgatan över till Vallgatan. Byggnaden har rivits och uppförts på nytt men med fasaden mot Kungsgatan bevarad.

Nu har ytterligare ett avtal för kontorsytorna tecknats på Kungsgatan 55. Lokalen om 261 kvadratmeter kommer att huseras av den digitala byrån Est Populo. Bolaget arbetar med alla delar av digital marknadsföring – influencer markering, innehållsskapande, analys och utveckling. Några av Est Populos kunder är RoyalDesign, Rum 21, Sätila Of Sweden och Viking Footwear.

Beräknad inflyttning är sommaren 2023 och nu pågår arbetet för fullt med att anpassa och färdigställa lokalen.
– Ännu ett bolag i framkant som väljer denna fantastiska byggnad för sin verksamhet och vi tackar Croisette för sitt idoga arbete, säger Håkan Larsson på Ramsbury Property AB.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige