Image

NREP Logicenters köper 31 000 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning NREP Logicenters har köpt en 31 000 kvadratmeter stor logistikcentral i Køge Harbour i Köpenhamn. Hyresgäst är DKI Logistics A/S.
Publicerad den 5 Maj 2017

Fastigheten består av flera byggnader, bland annat ett distributionscenter. Tomten omfattar 90 300 kvadratmeter och som en del av affären kommer NREP Logicenters att bygga ytterligare ett distributionscenter om 12 145 kvadratmeter för DKI.

– Vi är väldigt nöjda med vårt köp, fastigheten har ett bra läge vid hamnen och samtidigt närhet till motorvägen och Köpenhamn. Det ligger i linje med vår strategi att utveckla och köpa moderna logistikfastigheter och vi ser fram emot att fortsätta stärka vår position som en strategisk partner för logistikföretag genom att utveckla moderna logistikbyggnader, säger Lars Hansen, investeringschef på NREP Logicenters.

– Vi är glada att fortsätta vårt långsiktiga samarbete med NREP Logicenters, säger Preben Borregaard, styrelseordförande på DKI Logistics.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige