Image

NREP Logicenters köper 31 000 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning NREP Logicenters har köpt en 31 000 kvadratmeter stor logistikcentral i Køge Harbour i Köpenhamn. Hyresgäst är DKI Logistics A/S.
Publicerad den 5 Maj 2017

Fastigheten består av flera byggnader, bland annat ett distributionscenter. Tomten omfattar 90 300 kvadratmeter och som en del av affären kommer NREP Logicenters att bygga ytterligare ett distributionscenter om 12 145 kvadratmeter för DKI.

– Vi är väldigt nöjda med vårt köp, fastigheten har ett bra läge vid hamnen och samtidigt närhet till motorvägen och Köpenhamn. Det ligger i linje med vår strategi att utveckla och köpa moderna logistikfastigheter och vi ser fram emot att fortsätta stärka vår position som en strategisk partner för logistikföretag genom att utveckla moderna logistikbyggnader, säger Lars Hansen, investeringschef på NREP Logicenters.

– Vi är glada att fortsätta vårt långsiktiga samarbete med NREP Logicenters, säger Preben Borregaard, styrelseordförande på DKI Logistics.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige