Image

NREP Logicenters köper 31 000 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning NREP Logicenters har köpt en 31 000 kvadratmeter stor logistikcentral i Køge Harbour i Köpenhamn. Hyresgäst är DKI Logistics A/S.
Publicerad den 5 Maj 2017
Annons
Image

Fastigheten består av flera byggnader, bland annat ett distributionscenter. Tomten omfattar 90 300 kvadratmeter och som en del av affären kommer NREP Logicenters att bygga ytterligare ett distributionscenter om 12 145 kvadratmeter för DKI.

– Vi är väldigt nöjda med vårt köp, fastigheten har ett bra läge vid hamnen och samtidigt närhet till motorvägen och Köpenhamn. Det ligger i linje med vår strategi att utveckla och köpa moderna logistikfastigheter och vi ser fram emot att fortsätta stärka vår position som en strategisk partner för logistikföretag genom att utveckla moderna logistikbyggnader, säger Lars Hansen, investeringschef på NREP Logicenters.

– Vi är glada att fortsätta vårt långsiktiga samarbete med NREP Logicenters, säger Preben Borregaard, styrelseordförande på DKI Logistics.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige