Image

NREP hämtar in vd för att styra Logicenters

Bolag Det pan-nordiska fastighetsbolaget NREP har rekryterat Matthias Kettelhoit, tidigare vd på Aditro Logistics, som ansvarig för NREP:s logistikplattform Logicenters.
Publicerad den 30 Mars 2017
Mattias Kettelhoit. Bild: NREP
Mattias Kettelhoit.

NREP har rekryterat Matthias Kettelhoit som ansvarig för Logicenters, den största ägaren och utvecklaren av moderna logistik fastigheter i Norden. Han har mer än 30-års erfarenhet inom logistikoperatörbranschen och kommer senast från Aditro Logistics, där han de senaste nio åren var vd för bolaget.

Aditro Logistics är en av de största oberoende logistikoperatörerna i Norden, där Matthias Kettelhoit spelade en stor roll i utvecklingen från ett relativt litet bolag till en av de regionalt snabbast växande tredjepartslogistikoperatörerna. Han påbörjade sin karriär hos Bilspedition (i dag Schenker), där han hade en central roll i att bygga upp dotterbolagen Schenker Consulting, Schenker Privpak, Schenker Dedicated. Därutöver var han även ansvarig för Business Development i Schenker Sverige.

– Genom att ta ett långsiktigt perspektiv på nyttjande och ägande inom logistikfastighetsbranschen har vi lyckats etablera samarbeten med de största tredjepartlogistikoperatörerna och de största varuägarna i Norden. Rekryteringen av Matthias Kettelhoit och hans gedigna erfarenhet från operatörssidan kommer göra det möjligt för oss att bättre förstå våra kunder och förhoppningsvis på ett bättre sätt hjälpa dem att förutse och möta sina fastighetsbehov, säger Rickard S. Dahlberg, grundare och CIO på NREP.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige