Image

Nordic PM rekryterar uthyrare

Karriär Nordic PM förstärker sin uthyrningsorganisation genom att rekrytera Marie Ridell, som närmast kommer från en anställning på uthyrningsavdelningen hos Newsec AM. Marie börjar sin anställning hos Nordic PM i januari nästa år.
Publicerad den 14 December 2011
Marie Ridell. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Marie Ridell. Bild: Nordic PM.

Marie kommer hos Nordic PM att ha ansvar för uthyrningen av lokaler åt flera av företagets större uppdragsgivare, främst i Globen City, Hammarby Sjöstad, Haninge och Södertälje. Hon kommer även att förstärka uthyrningsorganisationen i Uppsala, där Nordic PM numera förvaltar cirka 75 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

- Vi är mycket glada över att ha lyckats knyta Marie till oss och ser fram emot att ha med henne i vårt team och därmed stärka vårt utbud av uthyrningstjänster till fastighetssektorn. Marie har ett stort kontaktnät och kommer att tillföra mycket värdefull kompetens genom sin breda erfarenhet av uthyrningsarbete, säger Nordic PM:s vice vd och uthyrningschef Jeanette Öhrn.

– Det var smickrande att få frågan om jag ville komma till Nordic PM, då jag imponerats över hur framgångsrikt de byggt upp sin uthyrningsorganisation. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av denna och att bidra till att driva utvecklingen ytterligare framåt, säger Marie Ridell.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY