Image
Nicke Rydgren.
Nicke Rydgren. Bild: Hifab

Nicke Rydgren blir ny vd för Hifab

Karriär Hifab har utsett Nicke Rydgren till ny vd med tillträde senast 1 augusti 2022. Han kommer närmast från det börsnoterade bolaget Projektengagemang Sweden AB (PE Teknik & Arkitektur) där han verkat sedan 2017, nu senast som COO i koncernledningen.
Publicerad den 8 Januari 2022

Innan PE har Nicke Rydgren en bakgrund som företagare och managementkonsult innan verksamheten avyttrades till Bisnode (D&B) 2013, där han också var verksam till 2016.

– Styrelsen är mycket glad att kunna välkomna Nicke Rydgren som Hifabs nästa VD. Han är en stark ledare med fokus på försäljning och marknad, och har en lång erfarenhet av att leda verksamheter i förändring, säger Petter Stillström, styrelseordförande i Hifab Group.

– Jag är stolt och hedrad över uppdraget att leda Hifab och ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med alla medarbetare och kunder, säger Nicke Rydgren.

När Nicke Rydgren tillträder som vd kommer Karin Annerwall Parö att återgå som styrelsens ordförande.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige