Image

Niam köper i Köpenhamn

Transaktioner Niam har köpt en fastighet belägen på Østbanegade i Köpenhamn omfattande cirka 30 000 kvadratmeter kontor och butiker samt med en parkeringsanläggning på omkring 12 000 kvadratmeter.
Publicerad den 2 Juli 2015
Johan Bergman. Bild: Niam
Johan Bergman.

Fastigheten som är fullt uthyrd är lokalt känd som "Tietgens Have" och är belägen i det norra hamnområdet som just nu genomgår en stark positiv utveckling. Fastigheten har förvärvats i en off-market transaktion från ett konsortium av internationella pensionsfonder.

- Niam är mycket nöjda med att förvärva en fullt uthyrd fastighet i ett område med stor utvecklingspotential. Vi är fortsatt positiva till marknaden och möjligheter i Köpenhamn och räknar med att göra ytterligare investeringar här framöver, säger Johan Bergman, CEO på Niam.

Relaterade artiklar

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY