Image

Niam köper bostäder i Danmark

Transaktioner Niam köper ett bostadsbestånd med 285 lägenheter i Danmark av Finansiel Stabilitet.
Publicerad den 10 Oktober 2014
Johan Bergman. Bild: Niam
Johan Bergman.

Beståndet omfattar 31 000 kvadratmeter. Det rör sig om bostadsrätter och radhus i Glostrup och Birkerød i Köpenhamnsområdet och i Næstved på sydvästra Själland.

- Vi är glada över att genomföra denna transaktion som kompletterar våra befintliga bostadsportföljer i Danmark. Niam tror att bostadsmarknaden i Köpenhamn kommer att fortsätta vara attraktiv för investeringar, och att den positiva utvecklingen i de centrala delarna av Köpenhamn kommer att påverka hela storstadsområdet, säger Johan Bergman, vd på Niam.

Niam har gjort betydande investeringar i Köpenhamnsområdet under de senaste åren och kommer med denna transaktion äga mer än 1 300 lägenheter, omfattande cirka 130 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY