Image

Newsec utser svensk försäljningschef

Bolag Johan Edenström, son till grundaren Urban Edenström, blir försäljningschef för Newsec. Det är en ny tjänst inom Newsec och Johan Edenström ska ansvara för att koordinera försäljningsarbetet inom alla de svenska affärsenheterna.
Publicerad den 29 Mars 2012
Johan Edenström. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Johan Edenström. Bild: Newsec.

Johan Edenström har det senaste året varit försäljningschef inom asset managementdelen inom Newsec.

- Efter att ha verkat inom alla våra affärsområden har jag skapat en bred plattform och stor kunskap om vårt erbjudande. Det känns därför naturligt och stimulerande att anta utmaningen som försäljningschef för hela den svenska verksamheten, säger Johan Edenström.

Johan Edenström kommer alltså att ta ett övergripande ansvar för koordinering av försäljning och säljprocesser inom advice, asset management och transactions.

- Johan har under det senaste året med stor framgång arbetat som försäljningschef inom det svenska förvaltningsbolaget och därigenom skapat sig ett starkt nätverk. Vi är övertygade om att Johan är mycket väl lämpad att åta sig ett totalansvar för säljarbetet av The Full Service Property House på den svenska marknaden, säger Bert-Ove Johansson, vd för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet och Björn Lindeborg, vd för den svenska förvaltningsverksamheten i ett gemensamt uttalade.

Newsec ägs av Stronghold, som också äger Niam och Datscha.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige