Image

”Danmark den missande delen”

Bolag Den nordiska kartan är komplett. Nu är Newsec störst i varje skandinaviskt land. Hur viktigt är det för bolaget? Vi frågade Björn Lindeborg, chef Newsec Property Asset Management.


Newsec köper Danmarks ledande förvaltningsbolag

Bolag Newsec förvärvar samtliga aktier i Datea – Danmarks ledande förvaltare av kommersiella fastigheter av Dades. Det innebär att Newsec även etablerar sig som ett av de ledande företagen inom fastighetsförvaltning på den danska marknaden.


Newsec köper norska Basale

Bolag Newsec har nått en överenskommelse med Obos om att köpa alla aktier i Basale. Det betyder att Basale blir en del av Newsec Asset Management från och med den 1 januari 2017.


Björn Lindeborg, Newsec och Daniel Gorosch, Jones Lang Lasalle.

Newsec köper hel verksamhet av konkurrent

Bolag Newsec köper upp en konkurrerande konsults förvaltningsverksamhet.


Newsec rekryterar sex personer

Karriär Newsec har på kort tid rekryterat sex personer.


Newsec bildar gemensam
nordisk förvaltningskoncern

Bolag I syfte att ytterligare stärka Newsecs position samt för att realisera marknads- och resurssynergier skapar Newsec ett gemensamt erbjudande inom fastighetsförvaltning i Norden. Björn Lindeborg har utsetts till vd för verksamheten som har 425 medarbetare. Newsec har över 1 000 fastigheter – inklusive ett 50-tal köpcentrum – under förvaltning.


Newsec blir helägare till sitt finska förvaltningsbolag

Bolag Newsec har köpt resterande 30 procent av aktierna i finska Newsec Asset Management OY, som därmed blir helägt av Newsec.


Newsec startar nytt bolag – vd:n rekryterad

Bolag Newsec startar ett nytt bolag inom fastighetsförvaltning. Vd:n är redan rekryterad.


Newsec anordnar intern Earth Day

Energi/miljö I morgon fredag har Newsec Asset Management en egen intern Earth Day.
- Vi vill föregå med gott exempel och uppmana alla andra att ta miljöfrågorna på allvar, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management.


Newsec fortsätter norsk expansion

Bolag För ett par veckor sedan köpte Newsec resterande 49 procent och blev ensam ägare till norska First Newsec Asset Management. Nu har man köpt ytterligare ett norskt bolag.


Newsec köper loss norskt förvaltningsbolag

Bolag Newsec har köpt resterande 49 procent av aktierna i First Newsec Asset Management, som grundades 2010 genom ett joint venture mellan First Securities och Newsec.


Newsec utser svensk försäljningschef

Bolag Newsec har tillsatt en ny ledningstjänst, en försäljningschef som ska ansvara för att koordinera försäljningsarbetet inom alla de svenska affärsenheterna.


Newsec får förvaltningsuppdrag av fackförbund

Bolag Fackförbunden LO, GS och Svenska Målareförbundet köpte nyligen tre fastigheter i centrala Stockholm av Niam.
Newsec har nu fått förvaltningsuppdraget.


Newsec får nytt förvaltningsuppdrag

Bolag Newsec får ytterligare ett förvaltningsuppdrag, den här gången av Pareto.


Newsecs Valaduppdrag 165 000 kvadrat

Bolag Nu går Newsec och Vald ut med officiella uppgifter för förvaltningsuppdraget som Fastighetssverige skrev om i veckan. Förvaltningsuppdraget omfattar 36 fastigheter – cirka 165 000 kvadratmeter – i Malmö med omnejd.


Newsec förstärker styrelsen

Bolag Tre nya ledamöter tar plats i Newsecs styrelse.


Newsec vinner stort
förvaltningsuppdrag inom retail

Bolag Newsec Asset Management har vunnit en offentlig upphandling om ett stort förvaltningsuppdrag inom retail i Stockholm. Den totala förvaltningsytan är på cirka 70 000 kvadratmeter.
- Det känns jätteroligt. Det är en kvalitetsstämpel att vinna en sådan här upphandling, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management.


Newsec landar ytterligare
ett förvaltningsuppdrag

Bolag Newsec Asset Management har fått i uppdrag att förvalta handelsområdena Råå Center i Helsingborg och Eriksbergs Köpcenter i Göteborg samt en handelsfastighet i Kungens Kurva i Stockholm. Den totala ytan uppgår till cirka 46 000 kvadratmeter. Uppdragsgivaren är en ny kund till Newsec.


Lindeborg: Vi ska fördubblas på två år

Bolag Newsec Asset Management satsar stenhårt och förvaltar i dag cirka 1,3 miljoner kvadratmeter handelsyta.
Men man är långt ifrån klara med expansionen.
- Inom ett par år kommer vi sannolikt att ha fördubblats såväl med antal fövaltade köpcentrum som handelsyta, säger Björn Lindeborg.


Newsec erbjuder grön el

Energi/miljö Tillsammans med elleverantören Scandem har Newsec Asset Management nu utarbetat ett koncept som innebär att Newsec kan erbjuda sina kunder 100 procent miljövänlig el till kunder och hyresgäster.