Image

Newsec får förvaltningsuppdrag om 84 000 kvadratmeter

Bolag Newsec Asset Management har fått i uppdrag att förvalta Heimstadens bostadsfastigheter i Vetlanda. Det aktuella beståndet består av 900 lägenheter med en totalyta om 84 000 kvadratmeter.
Publicerad den 26 September 2011

- Vi är glada över att vi fått förtroende att förvalta Heimstadens fastigheter i Vetlanda. Genom att tillföra vår kompetens inom förvaltning ska vi ge fastigheterna de bästa förutsättningarna att utvecklas och ser fram emot ett fördjupat samarbete med Heimstaden, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management.

Heimstaden äger fastigheter på 19 orter i Sverige till ett fastighetsvärde om drygt tio miljarder kronor. Beståndet uppgår till 800 000 kvadratmeter varav omkring 85 procent är bostadsfastigheter. Heimstaden har som ambition att ytterligare växa under de närmaste åren, och renodla portföljen till att innehålla bostadsfastigheter i centrala lägen i tillväxtorter.

- Vi ser fram emot ett gott och långsiktigt samarbete med Newsec, säger Pontus Rode, vd på Heimstaden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige