Image

Newsec erbjuder grön el

Energi/miljö Tillsammans med elleverantören Scandem har Newsec Asset Management nu utarbetat ett koncept som innebär att Newsec kan erbjuda sina kunder 100 procent miljövänlig el till kunder och hyresgäster.
Publicerad den 25 Maj 2011

Elen består av vindkraft eller en mix mellan vatten, bioenergi och vindkraft.

- Vi har ett stort engagemang bland våra medarbetare vilket är en förutsättning för att miljöinsatserna ska ge ordentlig effekt. Vårt arbete med miljöfrågorna är en kontinuerlig process och att kunna erbjuda våra kunder och dess hyresgäster grön el är ytterligare ett sätt att bidra till minskad klimatpåverkan och en hållbar utveckling över tid, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige