Image
Fastigheten Visionen 3 ligger "strategiskt i det expansiva handels- och affärsområdet A6, med attraktionskraft i form av närhet till service och lättillgänglighet till E4", skriver Castellum.
Fastigheten Visionen 3 ligger "strategiskt i det expansiva handels- och affärsområdet A6, med attraktionskraft i form av närhet till service och lättillgänglighet till E4", skriver Castellum. Bild: Castellum

Castellum och Kapsch förnyar partnerskap i Jönköping

Uthyrning Castellum i Jönköping har tecknat ett nytt femårigt hyresavtal med den befintliga kunden Kapsch Trafficcom. Med det nya avtalet kommer Kapsch att förhyra kontorslokaler om 1 050 kvadratmeter i fastigheten Visionen 3 på Asecs-området.
Publicerad den 2 Juli 2024

– Lokalerna kommer att verksamhetsanpassas med gemensamt fokus på återbruk, med planerat inflyttningsdatum den 1 oktober, säger Josefine Junefelt, kommersiell förvaltare på Castellum i Jönköping.

– Vi är oerhört glada för att få förnyat förtroende och att fortsätta samarbetet med Kapsch. Det är det bästa kvittot på ett bra samarbete genom åren. Vi ser fram emot att fortsätta leverera lokaler och tjänster enligt samma höga ambitionsnivå som tidigare, säger Andreas Georgii, affärsområdeschef Castellum i Jönköping.

Kapsch Trafficcom, som är en del av den globala teknologikoncernen Kapsch Group, arbetar med lösningar inom intelligenta transport- och trafiksystem.

– Vi är glada att kunna förlänga vårt samarbete med Castellum och att kunna fortsätta vår verksamhet i verksamhetsanpassade och strategiskt placerade lokaler, säger Mattias Larsson, VD på Kapsch Trafficcom.

Fastigheten Visionen 3 ligger i handels- och affärsområdet A6, nära E4. På A6-området förvaltar Castellum ca 22 000 kvadratmeter fördelat på fyra kontorsbyggnader samtidigt som man förfogar över ett antal byggrätter som är avsedda att trygga fortsatt framtida expansion tillsammans med såväl befintliga som nya hyresgäster.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De tyngsta Q2-rekryteringarna

Karriär En rad tunga vd-tjänster tillsattes under andra kvartalet. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste rekryteringar under Q2 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige