Image

Newsec utökar förvaltningsuppdrag med Redito

Bolag Newsec har tecknat ett utökat förvaltningsavtal med Redito avseende sex handelsplatser som Trophi Fastighets AB nyligen köpt, med en yta om cirka 150 000 kvadratmeter. Det nya avtalet löper från september 2016 och innefattar bland annat Jägersro Center i Malmö och Bäckebol Center i Göteborg.
Publicerad den 5 September 2016

– Vi är väldigt stolta att Redito väljer att utöka samarbetet. Det visar att vi har ett attraktivt erbjudande och tillhandahåller den bästa förvaltningslösningen på marknaden. Vi ser fram emot ett fortsatt nära och värdeskapande samarbete, säger Sebastian Pammer, Uppdragsansvarig, Newsec Asset Management.

Newsec förvaltar sedan tidigare 168 fastigheter åt Trophi Fastighets AB med en yta om cirka 450 000 kvadratmeter, till största delen belägna i mellersta samt södra Sverige. Fastighetsbeståndet omfattar främst livsmedelsbutiker med ICA, Coop, Axfood och Bergendahls som hyresgäster. Uppdraget innefattar totalförvaltning, uthyrning, redovisning, projektledning samt konsolidering av Trophis fastighetsbestånd i Finland.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige