Image

Redito växer och anställer två

Bolag För att hantera den ökande portföljvolymen och allt större projekt har Redito anställt Emma Fagerström och Andreas Norberg.
Publicerad den 13 Januari 2017

Reditos fastighetsportföljer i Sverige och Finland omfattar i dag närmare en miljon kvadratmeter fördelat på 300 fastigheter. Ett flertal av de större fastigheterna med köpcentrum står inför omfattande utbyggnader.

Emma Fagerström, som är anställd som asset manager, kommer närmast från Aberdeen Asset Management där hon bland annat arbetat med portföljstrategi och asset management. Andreas Norberg, som är anställd som chef fastighetsutveckling, kommer närmast från Newsec AM där han bland annat arbetat som ansvarig för projektavdelningen. Båda har tillträtt sina tjänster under januari.

– Vi är förstås väldigt glada att välkomna Emma och Andreas som båda har lång och gedigen bakgrund ifrån fastighetsbranschen, säger Jan Björk, vd för Redito.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY