Image

Newsec rekryterar kommunikationschef

Karriär Newsec rekryterar Ann Sonne i en ny funktion som kommunikationschef. Ann Sonne kommer främst att arbeta med extern positionering av varumärket samt med att fortsätt utveckla gemensamma kommunikations- och marknadsstrategier för den nordiska marknaden. Hon kommer närmast från JKL och tillträder sin nya roll i oktober 2016.
Publicerad den 12 September 2016
Ann Sonne. Bild: Newsec
Ann Sonne.

– Vi är redan idag den ledande fastighetsrådgivaren i norra Europa, men ödmjuka inför framtidens utmaningar och förbereder oss därför på att möta de förutsättningar som väntar runt hörnet. Ann kommer att spela en viktig roll i detta arbete tillsammans med koncernens övriga medarbetare, säger Niklas Alm, ordförande i Newsec Communication.

Ann Sonne kommer närmast från en roll som seniorkonsult på JKL. Hon har tidigare arbetat med global kommunikation på Ikea Group och Inter Ikea Group i Sverige och internationellt. Ann Sonne har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen – att fortsätta bygga ett ledande och starkt varumärke och göra det ännu tydligare. Newsec har en inspirerande historia och en stark affär. Det ska bli spännande både att få bidra med mina erfarenheter och att lära mig nytt, säger Ann Sonne.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige