Image

Newsec rekryterar kommunikationschef

Karriär Newsec rekryterar Ann Sonne i en ny funktion som kommunikationschef. Ann Sonne kommer främst att arbeta med extern positionering av varumärket samt med att fortsätt utveckla gemensamma kommunikations- och marknadsstrategier för den nordiska marknaden. Hon kommer närmast från JKL och tillträder sin nya roll i oktober 2016.
Publicerad den 12 September 2016
Ann Sonne. Bild: Newsec
Ann Sonne.

– Vi är redan idag den ledande fastighetsrådgivaren i norra Europa, men ödmjuka inför framtidens utmaningar och förbereder oss därför på att möta de förutsättningar som väntar runt hörnet. Ann kommer att spela en viktig roll i detta arbete tillsammans med koncernens övriga medarbetare, säger Niklas Alm, ordförande i Newsec Communication.

Ann Sonne kommer närmast från en roll som seniorkonsult på JKL. Hon har tidigare arbetat med global kommunikation på Ikea Group och Inter Ikea Group i Sverige och internationellt. Ann Sonne har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

– Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen – att fortsätta bygga ett ledande och starkt varumärke och göra det ännu tydligare. Newsec har en inspirerande historia och en stark affär. Det ska bli spännande både att få bidra med mina erfarenheter och att lära mig nytt, säger Ann Sonne.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige