Image

Newsec tecknar förvaltningsavtal med SEB Immoinvest

Bolag Newsec har tecknat ett förvaltningsavtal med SEB Immoinvest om att förvalta fastigheten Lindholmen 30:2 i Göteborg.
Publicerad den 3 September 2013

Fastigheten omfattar 14 000 kvadratmeter och uppdraget omfattar ekonomisk-, teknisk- och kommersiell förvaltning, inklusive uthyrning, projektledning och bolagsredovisning.

Fastigheten på Lindholmen är till största delen uthyrd men det pågår anpassningar i huset för att möjliggöra uthyrning till flera hyresgäster och man kommer att kunna erbjuda effektiva och moderna kontorslokaler.

- Våra kunder köper kompetens samt kvalitet och vi är stolta över att fått förtroende från SEB Immoinvest, som även blir ny kund till Newsec, att vara en strategisk partner i detta uppdrag. Vi ser fram emot ett nära samarbete som ska resultera i ökat mervärde för båda parter genom aktiv förvaltning, säger Gustav Dahlfors, asset manager på Newsec Asset Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige