Image

Newsec startar kommunikationsbyrå

Bolag Newsec breddar sig och startar en strategisk kommunikationsbyrå med fokus på rådgivning till fastighetsrelaterade bolag och organisationer, verksamma främst på den svenska marknaden. Newsec Communication kommer att ledas av Newsecs och Strongholds kommunikationsdirektör Niklas Alm.
Publicerad den 18 September 2013
Niklas Alm. Bild: Newsec
Niklas Alm.

- Det finns behov av kommunikationsrådgivning som fokuserar på resultat, inte minst i gränslandet mellan disciplinerna Investor Relations och Public Affairs. Ett område där stora delar av fastighetssektorn är exponerad. Vidare finns det en rad synergier med Newsecs övriga verksamhet inte minst vad avser nätverk och kompetens. Bland annat har vi tillgång till branschens vassaste analysavdelning, vilket även gör oss till en lämplig partner vad avser årsredovisningar med mera, säger Niklas Alm, vd för Newsec Communication.

Newsec Communication drivs som ett dotterbolag till Stronghold Invest med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest eftertraktade samarbetspartner inom kommunikationsområdet.

- Ambitionen är att vara en mindre partnerägd byrå med fokus på hög kvalitet och långa relationer, samt att verka via nätverk, säger Niklas Alm.

Niklas Alm kommer närmast från en position som kommunikationsdirektör inom Stronghold. Han har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, inte minst vad avser finansiell kommunikation i samband med transaktioner. Han har bland annat verkat som senior rådgivare till en mängd företagsledningar samt som vd för Citigate Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige