Image

Newsec Communication rekryterar vd från Moderaterna

Karriär Sverker Eriksson blir ny vd för Newsec Communication. Han efterträder Niklas Alm, som fortsätter som arbetande styrelseordförande.
Publicerad den 29 Januari 2015
Sverker Eriksson. Bild: Newsec
Sverker Eriksson. Niklas Alm. Bild: Newsec
Niklas Alm.

Sverker Eriksson blir vd, partner och senior rådgivare inom Public Affairs. Han kommer närmast från Moderaterna där han arbetat som chef för partiet i Stockholms stad och län.

- Newsec Communication är ett ungt och dynamiskt företag under kraftig utveckling, samtidigt som fastighetsbranschen är viktig för tillväxten i Sverige. Med fokus på fastigheter och med stor kompetens inom företaget och koncernen känns det spännande att bidra till den fortsatta utvecklingen framåt, säger Sverker Eriksson.

Sverker Eriksson har arbetat för Moderaterna under fyra olika partiledare och har varit med och bidragit till det stora förnyelsearbetet som partiet genomgått det senaste decenniet. På Moderaterna ansvarade han för hela organisationen i Stockholm och samordnade både de lokala föreningarna, samt kommun- och landstingspolitiken.

- Det är med stor tillfredsställelse jag överlämnar vd-posten för bolaget. Sverker har en djup och bred kunskap om både politiken och samhällsutvecklingen, och ett fantastiskt nätverk. Ingredienser som kommer att skapa mervärde för våra kunder samt bidra till vår fortsatta tillväxt, säger Niklas Alm, som föreslås tillträda posten som arbetande styrelseordförande i Newsec Communication.

Sverker börjar sin anställning den 1 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige