Image
Tomas Lindén.
Tomas Lindén.

Newsec rekryterar Chief HR Officer

Karriär Newsec har rekryterat Tomas Lindén som Chief HR Officer. Lindén har en bred internationell erfarenhet och kommer närmast från H&M Group där han haft roller som transformation lead och global HR-chef. Innan dess har han arbetat i olika roller kopplat till HR, transformation och strategi på bland annat EQT, Whirlpool Corporation och Boston Consulting Group.
Publicerad den 21 Juni 2022

– Vi är mycket glada över att Tomas har valt att ansluta till Newsec. Vår målsättning är att transformera fastighetsbranschen och med Tomas kombination av gedigen kompetens och tidigare erfarenheter kommer han att vara en viktig pusselbit i att leda arbetet med att utveckla och behålla branschens bästa talanger samt attrahera medarbetare med nya kompetensområden, säger Patrik Attemark, CEO, Newsec.

Newsec har vuxit kraftigt de senaste åren och bolaget lanserade i slutet av 2021 en intensifierad europeisk tillväxtstrategi. Med fler än 2400 medarbetare inom de fyra affärsområdena Property Asset Management, Advisory, Investment Management och Energy Transition är Newsec den största aktören i Norden och Baltikum.

– Newsec har redan lyckats bygga en unik och ledande position. Jag ser fram emot att bli en del av detta framgångsrika team med en spännande strategi och tydlig plan för att bidra till en mer hållbar och klimatsmart framtid inom fastighetssektorn. Våra medarbetare är givetvis avgörande för att lyckas med detta, säger Tomas Lindén, tillträdande CHRO, Newsec.

Tomas Lindén tillträder sin nya tjänst den 1 september 2022.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige