Image

Newsec hyr ut i Helsingborg

Uthyrning Newsec har på uppdrag av Alecta tecknat ett tioårigt avtal med Helsingborgs stad om drygt 4 200 kvadratmeter i kvarteret Hermes, Helsingborg.
Publicerad den 15 Juni 2016
Annons
Image
Helsingborgs stad hyr 4 200 kvadratmeter. Bild: Newsec
Helsingborgs stad hyr 4 200 kvadratmeter.

Helsingborgs stad har valt att flytta sin verksamhet för bland annat Komvux och Yrkeshögskolan till att sitta samlat i fastigheten.

– Det är väldigt glädjande att kunna välkomna ytterligare en del av Helsingborgs stads verksamhet till kvarteret Hermes. Vi har lyckats hitta en spännande lösning för verksamheten i en egen del av fastigheten, som erbjuder studenterna ändamålsenliga och moderna lokaler med närhet till kommunikationer i ett centralt läge, säger Mathias Cronqvist, kontraktsförvaltare på Newsec Asset Management.

– Vi ser fram emot flytten för att kunna samla flera enheter under samma tak, hitta synergieffekter och på så sätt öka måluppfyllelser för elever och studerande, säger Claes Calmram, rektor och enhetschef inom Arbetsmarknadsförvaltningen.

Fastigheten omfattar totalt 53 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och vakansen uppgår efter uthyrningen till 2 000 kvadratmeter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige