Image

Stefan Mossvall ny kundansvarig på Newsec

Karriär Stefan Mossvall tillträder rollen som kundansvarig inom Newsec Asset Management. I sin nya roll och kommer han bland annat att ingå i ledningsgruppen för den svenska förvaltningen.
Publicerad den 19 Augusti 2016
Stefan Mossvall. Bild: Newsec
Stefan Mossvall.

Stefan Mossvall har varit verksam på Newsec sedan 2013 som uppdragsansvarig för förvaltningen av fastigheter åt såväl nordiska som internationella fastighetsbolag. I sin nya roll kommer han att ansvara för kunder som Niam, Redito, Scius samt Triuva, och ersätter därmed Cecilia Vestin.

– Newsec Asset Management fortsätter att växa och har under året anställt en rad nya medarbetare. Inom Newsec strävar vi efter att skapa interna karriärvägar, och det är glädjande att Stefan Mossvall nu tar ett steg inom organisationen och blir kundansvarig. Vidare passar jag även på att tacka Cecilia Vestin för hennes tid och engagemang här på Newsec, och önskar henne lycka till i framtiden, säger Mattias Johansson, vd på Newsec Asset Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige