Image

Bravida köper bolag i Finland

Bolag Bravida förvärvar finska Adison Oy och förstärker därmed sin position som helhetsleverantör i den snabbväxande Helsingforsregionen. Bolaget har omkring 70 anställda och en omsättning på motsvarande cirka 190 miljoner kronor.


Newsec satsar på projekt – anställer fyra

Bolag De senaste månaderna har Newsecs svenska förvaltningsverksamhet rekryterat fyra personer till projektavdelningen.


Newsec får förvaltningsuppdrag av Hemfosa

Bolag Newsec har tecknat avtal om ekonomisk förvaltning med Hemfosa.


Chef återvänder till Newsec

Bolag Newsec stärker sin organisation när man rekryterar en ny chef för den svenska förvaltningsverksamhetens projektenhet från Savills.


Newsec får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Newsec får uppdraget att förvalta 197 000 kvadratmeter i Stockholm åt S:t Erik Markutveckling.


Newsec förvaltar Stinsen

Bolag Newsec har slutit avtal med de nya ägarna Alecta och Magnolia Bostad om att fortsätta förvalta köpcentrumet Stinsen i Solna.


Newsec förstärker inom förvaltningsverksamheten

Bolag Newsec har förstärkt den svenska förvaltningsverksamheten med ett 20-tal nya medarbetare för att kunna tillgodose den ökande efterfrågan på bolagets tjänster.


Newsec tecknar förvaltningsuppdrag med Technopolis

Bolag Newsec har tecknat ett förvaltningsuppdrag med finländska Technopolis, som därmed blir ny kund. Uppdraget innefattar kommersiell, teknisk samt ekonomisk förvaltning och avser två fastigheter i Göteborg som omfattar närmare 35 000 kvadratmeter kontorsyta.


Newsec anställer från Atrium Ljungberg

Karriär Anna Winbergh blir ny teamledare för Sciusuppdraget hos Newsec Asset Management.


Stefan Mossvall ny kundansvarig på Newsec

Karriär Stefan Mossvall ersätter Cecilia Vestin som kundansvarig på Newsec Asset Management och tar samtidigt plats i ledningsgruppen.

Newsec anställer från Atrium Ljungberg

Karriär Anna Winbergh blir ny teamledare för Sciusuppdraget hos Newsec Asset Management.


Newsec får förvaltningsuppdrag av Secore

Bolag Newsec har tecknat ett förvaltningsavtal med Secore Fastigheter avseende ekonomisk förvaltning av 13 fastighetsbolag samt koncernens holdingbolag. Avtalet löper under tre år.


Newsec flyttar i Göteborg

Uthyrning Newsec Asset Management flyttar i april in på 1 800 kvadratmeter i Hasselbladshuset i Göteborg. Fastigheten ägs av Alecta och förvaltas av Newsec.


Newsec rekryterar två till förvaltningsverksamheten

Karriär Newsec förstärker sin förvaltningsverksamhet med två nya medarbetare. Yvonne Hendele har rekryterats som affärsansvarig och Olle Högdahl som fastighetschef för bostäder.


Bravida tar sjukhusuppdrag i Tromsö

Bygg/Arkitektur Universitetssjukhuset i Tromsö, Norge, byggs ut. Bravida kommer att installera el, vs och ventilation till ett ordervärde av cirka 280 miljoner norska kronor.


Newsec får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Newsec får ett förvaltningsuppdrag omfattande cirka 225 000 kvadratmeter.


Newsec tar över förvaltningen av Svearealbeståndet

Bolag Newsec tar över förvaltningen av hela Sveareal-beståndet. Uppdragsgivare är Scius Partners som fungerar som asset manager på uppdrag av den nya ägaren Starwood.
Sveareals vd Claes Malmkvist lämnade bolaget i veckan.


Koncernchefsbyte i Bravida

Karriär Bravidas styrelse har utsett Mattias Johansson, nuvarande divisionschef i Bravida Norge, till ny vd och koncernchef i installations- och serviceföretaget Bravida med tillträde den 1 januari 2015. Nuvarande vd och koncernchef Staffan Påhlsson träder tillbaka från sin position efter mer än 30 år i Bravida.


Ny kundansvarig för Newsecs Niamuppdrag

Karriär Victor Wettergren tillträder 1 september rollen som kundansvarig för Niam på Newsec Asset Management.


Newsec förstärker i Göteborg och Malmö

Karriär Newsec Asset Management förstärker sitt erbjudande i Göteborg och Malmö och rekryterar Jonas Söderbergh som projektchef samt Nelson Lourenco som centrumchef.