Image

Newsec förstärker inom förvaltningsverksamheten

Bolag Newsec har förstärkt den svenska förvaltningsverksamheten med ett 20-tal nya medarbetare för att kunna tillgodose den ökande efterfrågan på bolagets tjänster.
Publicerad den 13 Oktober 2016
Hanna Pääaho. Bild: Newsec
Hanna Pääaho. Cecilia Löwgren. Bild: Newsec
Cecilia Löwgren. Albert Aguilar. Bild: Newsec
Albert Aguilar.

Bland de nyrekryterade återfinns Hanna Pääaho ny kundansvarig ekonomichef i Newsecs uppdrag för Alecta. Hanna Pääaho har tidigare arbetat som Controller på Fischer Scientific.

Cecilia Löwgren som blir ny kundansvarig ekonomichef för ett antal av Newsecs internationella kunder inom kontorssegmentet. Hon kommer närmast från PWC där hon arbetat som auktoriserad revisor.

Vidare har Albert Aguilar tillträtt som centrumchef med placering i Göteborg. Albert Aguilar har flera års erfarenhet inom handel och köpcentrum såväl inhemskt som internationellt. Han har tidigare arbetet med uthyrning hos KF Fastigheter och Unibail-Rodamco.

– Vi ser med glädje att efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka, och har den senaste tiden anställt ett 20-tal nya medarbetare i en rad olika funktioner inom förvaltning, ekonomi samt staber. Både Cecilia, Albert och Hanna är med sina gedigna erfarenheter utmärkta tillskott till våra team, säger Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige