Image

Newsec får förvaltningsuppdrag av Hemfosa

Bolag Newsec har tecknat avtal om ekonomisk förvaltning med Hemfosa.
Publicerad den 1 Juni 2017

Hemfosa-uppdraget, som Newsec vann efter en omfattande upphandlingsprocess i slutet av 2016, omfattar 240 bolag och cirka 400 fastigheter.

Uppdraget sträcker sig över fem år och viktiga parametrar i Newsecs leverans är digitalisering och att arbeta med ständiga förbättringar.

- Ekonomisk fastighetsförvaltning är ett område där vi har hög kompetens och med Hemfosa-uppdraget får vi möjligheter att ytterligare förstärka organisationen. Det är roligt att vinna förtroendet från fler kunder, expandera verksamheten och befästa positionen som nummer ett på marknaden. Våra engagerade medarbetare värnar om ett nära samarbete med kunden och vi strävar alltid efter att hitta nya lösningar och utvecklingsmöjligheter, säger Mattias Johansson, vd för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Cirka 120 Newsec-medarbetare fokuserar i dag på ekonomisk förvaltning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige