Image

Newsec får förvaltningsuppdrag av Hemfosa

Bolag Newsec har tecknat avtal om ekonomisk förvaltning med Hemfosa.
Publicerad den 1 Juni 2017

Hemfosa-uppdraget, som Newsec vann efter en omfattande upphandlingsprocess i slutet av 2016, omfattar 240 bolag och cirka 400 fastigheter.

Uppdraget sträcker sig över fem år och viktiga parametrar i Newsecs leverans är digitalisering och att arbeta med ständiga förbättringar.

- Ekonomisk fastighetsförvaltning är ett område där vi har hög kompetens och med Hemfosa-uppdraget får vi möjligheter att ytterligare förstärka organisationen. Det är roligt att vinna förtroendet från fler kunder, expandera verksamheten och befästa positionen som nummer ett på marknaden. Våra engagerade medarbetare värnar om ett nära samarbete med kunden och vi strävar alltid efter att hitta nya lösningar och utvecklingsmöjligheter, säger Mattias Johansson, vd för Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Cirka 120 Newsec-medarbetare fokuserar i dag på ekonomisk förvaltning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige