Image

Newsec förstärker transaktionsteamet

Bolag Newsec stärker transaktionsteamet i Malmö för att möta den höga efterfrågan.
Publicerad den 1 September 2017
Fredrik Elfsberg. Bild: Newsec
Fredrik Elfsberg.

Fredrik Elfsberg har flera års erfarenhet av fastighetstransaktioner och är utbildad civilekonom med examen från Handelshögskolan i Umeå. Han har tidigare varit verksam som transaktionsrådgivare på Nordier Property Advisors och A&P Fastighetstransaktioner i södra Sverige.

Fredrik Elfsberg tillträdde sin tjänst på Newsec den 1 september.

– Vi är väldigt glada över rekryteringen av Fredrik som med sin erfarenhet blir en viktig del i vår fortsatta expansion inom transaktionsrådgivning i södra Sverige, säger Mattias Andersson, chef för Newsecs väst- och sydsvenska transaktionsverksamhet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige