Image

De får nya roller på Newsec

Bolag Cecilia Vestin och Gustav Dahlfors tillträder nya roller som kundansvariga inom Newsecs förvaltningsverksamhet. I sina nya positioner kommer båda två att ingå i den svenska ledningsgruppen.
Publicerad den 20 Januari 2016
Cecilia Vestin. Bild: Newsec
Cecilia Vestin. Gustav Dahlfors. Bild: Newsec
Gustav Dahlfors.

Cecilia Vestin har varit verksam på Newsec sedan 2013 som affärsansvarig i Alecta-uppdraget och driver med engagemang Newsecs interna kvinnliga nätverk. Hon vann även Årets Unga Fastighetskvinna 2015, en tävling som arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt. I sin nya roll som kundansvarig kommer Cecilia Vestin att ansvara för kunder som Niam, Trophi, Scius och Triuva.

Gustav Dahlfors har arbetat på Newsec sedan 2004, nu senast som fastighetschef. I rollen som kundansvarig kommer han att ansvara för Newsecs förvaltningsportfölj, som bland annat omfattar kunder som LO, DNB, NLI Eiendominvest och AXA Real Estate.

– Newsec strävar efter att skapa interna karriärvägar och det är givande att ännu en gång göra en tillsättning ur de egna leden. Såväl Cecilia som Gustav har lång erfarenhet samt ett brett kontaktnät inom fastighetsbranschen, vilket är viktiga faktorer i vår ambition att kontinuerligt skapa mervärde åt våra kunder, säger Mattias Johansson, vd för Newsec Asset Management.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige