Image

NAI Svefa: Källén blir transaktionsansvarig

Bolag För att möta marknadens ökande efterfrågan organiserar NAI Svefa om sin transaktionsverksamhet. Vice vd Gustav Källén blir affärsområdeschef för Transaktioner och Uthyrning. Peter Wiklund ansvarar för transaktionsverksamheten i västra Sverige.
Publicerad den 17 November 2014
Gustav Källén. Bild: NAI Svefa.
Gustav Källén.

Gustav Källén kommer även fortsättningsvis arbeta med övergripande affärsutveckling i sin roll som vice vd.

- NAI Svefa har under en längre tid fokuserat på samhällsfastigheter och komplex rådgivning inom det segmentet. Under året har vi varit rådgivare i ett antal större transaktioner och vill flytta fram positionerna ytterligare. Jag är mycket glad över att Gustav vill axla helhetsansvaret för vår satsning och är säker på att Peter kommer att bygga upp en stark verksamhet i västra Sverige, säger NAI Svefas vd Mikael Lundström.

NAI Svefa har under det senaste året vuxit med dryga tiotalet nya medarbetare och planerar fortsatt rekrytering för att möta den tilltagande efterfrågan av rådgivningstjänster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige