Image

NAI Svefa förstärker ledningsgrupp

Bolag NAI Svefa rekryterar Erik Norrman som tillsammans med Jonas Åkerberg, chef affärsutveckling, Per Wieslander, regionansvarig syd och affärsområdeschef Jan Tärnell bildar en ny ledningsgrupp för affärsområdet värdering.
Publicerad den 23 Juni 2015

NAI Svefa har under de senaste åren sett en stark tillväxt i sin värderingsverksamhet. För att ytterligare befästa positionen som landets största värderingsföretag stärker företaget nu sin ledningsgrupp inom värdering genom att tillsätta ytterligare en regionansvarig för region väst.

- Vår kontinuerliga satsning på strukturkapital och stark regional närvaro har gett utdelning under de senaste två åren och vi vill fortsätta att befästa vår marknadsposition som landets största och ledande värderingsföretag. Vi har sett en positiv utveckling sett till både vår omsättning och vår marginal genom effektiva processer och kvalitetssäkrat arbetssätt. Genom denna förändring säkerställer vi att resurser finns för att driva utvecklingen ytterligare framåt. Säger Mikael Lundström vd på NAI Svefa.

- I och med rekryteringen av Erik Norrman, tidigare CBRE och dessförinnan NAI Svefa, ansluter en etablerad värderare som under en längre tid varit verksam i regionen och kompletterar vårt starka värderingsteam på ett väldigt bra sätt. Erik är en av flera hemvändare och det visar att vi utvecklar verksamheten åt rätt håll säger Jan Tärnell, affärsområdeschef Värdering.

Den nya organisationen börjar gälla från och med den 1 september 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige