Image

NAI Svefa förstärker analysteamet

Karriär NAI Svefa upplever en tilltagande volym av analys- och rådgivningsuppdrag och rekryterar tre personer till sitt analysteam.
Publicerad den 1 Oktober 2014

Lena Egerström är civilingenjör från KTH med lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Hon har bland annat en bakgrund på LM Ericsson Fastigheter där hon medverkade vid försäljningen av fastighetsinnehavet i Sverige och utomlands och i motsvarande befattning på KF Fastigheter där hon har varit med och utformat KF:s fastighetsstrategi, ansvarat för värdering och analys vid transaktioner och projekt och vid försäljningen av handelsområden under 2013. Hon kommer närmast från en tjänst som fastighetsstrateg på Nynäshamns kommun.

Felix Ridderström är civilingenjör Samhällsbyggnad från KTH och kommer närmast från Concent där han har jobbat som fastighetsanalytiker för fastighetsutveckling med arbetsuppgifter inom investeringskalkylering, strategisk rådgivning och marknadsanalyser.

Fredrik Jönsson kommer direkt från universitetet med en civilingenjörsexamen i Väg & Vattenbyggnad från Chalmers och kandidatexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg.

- Rekryteringarna är ett steg i satsningen på ytterligare samverkan över affärsområdesgränserna och på Analys prioriterade affärserbjudanden inom strategisk rådgivning, portföljanalys samt marknadsanalyser i tidiga skeden,säger NAI Svefas analyschef Åsa Henninge.

- De senaste tre rekryteringarna är en del i den ökade efterfrågan av samverkansuppdrag och kvalificerad rådgivning där vi ser en kontinuerlig och tilltagande tillväxt. Glädjande kan vi se att vi endast under 2014 har vuxit med tio medarbetare och vi planerar för fortsatt tillväxt, säger NAI Svefas vd Mikael Lundström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY