Image
McDonalds öppnar i Bernstorp.
McDonalds öppnar i Bernstorp. Bild: McDonald's

McDonalds öppnar i Bernstorp

Uthyrning Det står nu klart att McDonalds öppnar en fristående restaurang i enlighet med sitt senaste koncept i Bernstorp, region Malmö.
Publicerad den 25 Juni 2019
Annons
Image

McDonald's slår upp portarna för sin enhet den 1 april 2020 och hyr in sig över en lång hyresperiod. Parallellt med detta pågår arbetet med att möjliggöra ytterligare handel på området.
– Vi på RED är väldigt stolta över att ha knutit till oss McDonald's till Bernstorp och välkomnar hyresgästen med glädje till handelsplatsen. I och med etableringen av McDonald's tillför vi ytterligare attribut till området som förstärker vår ambition att skapa en fullservicedestination för en primärt bilburen kund, säger Haris Dozo, affärsutvecklare på RED.
– Vi upplever att vi steg för steg närmar oss vår målsättning med att förankra Bernstorp som den nordliga handelsdestinationen i Malmöregionen. Vår strategi med att profilera om handelsplatsen och ge området ett kraftigt lyft har givit en positiv respons från marknaden där vi kontinuerligt får bekräftelse från marknadens olika handelsaktörer, säger Ronald Rico, vd på RED

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

RED - Rico Estate Development på Branschguiden

RED är ett privat fastighetsutvecklingsbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter. Bolaget arbetar uteslutande med externa handelsplatser så kallade Retail Parks och har specialiserat sig inom detta område.

"RED's mål är att fortsätta vara fastighetsmarknadens främsta aktör inom segmentet Retail Parks"

Bolaget utvecklar, hyr ut, investerar i och förvaltar varje enskilt investeringsobjekt. Investeringarna sker dels i egna projekt och erbjuder också saminvesteringar genom så kallade Operating partner strukturer. Målsättningen är att alltid säkra ett långsiktigt ägan...

Läs mer om RED - Rico Estate Development på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"En del budprocesser har dragit iväg"

Bolag Folksam är en av Sveriges största kapitalförvaltare. De köpte nyligen en samhällsfastighet i Helsingborg från Skanska för omkring 200 miljoner kronor. Folksam har en uttalad strategi att öka innehavet i fastigheter. Fastighetsdirektören Lars Johnsson ger en djup inblick i verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY