Image

Magnolia Bostad expanderar i Göteborg

Bolag Niklas Ohldin rekryteras till Magnolia Bostad för att starta upp och ansvara för verksamheten i Göteborgsregionen.
Publicerad den 7 Juni 2018

Niklas Ohldin kommer närmast från Stena Bygg där han varit vd under åtta år. Han har även ett förflutet inom Wallenstam, NCC och Wäst-Bygg.

– Det är fantastiskt roligt att bli en del av den kultur som utmärker Magnolia Bostad. Jag ser att Bolagets affärsmodell har stor potential i Göteborgsområdet och ser framemot att utveckla detta ytterligare, säger Niklas Ohldin.

Magnolia Bostad har sedan det etablerades expanderat kraftigt och har idag över 6 000 sålda boenden i produktion. Bolaget är en samhällsutvecklare med ytterligare runt 16 000 boenden i projektportföljen bestående av hyresrätter, bostadsrätter, vårdboenden och hotell. Flera av projekten finns i Göteborgsregionen och nu stärker Bolaget sin närvaro i denna intressanta och expansiva del av Sverige. Magnolia Bostad har utöver huvudkontoret i Stockholm även ett kontor i Helsingborg.

– Satsningen i Göteborg är ett naturligt nästa steg i att bli Sveriges främsta samhällsutvecklare. Niklas Ohldin kommer med sin erfarenhet och kunskap om Göteborgsregionen att väsentligen bidra till Magnolia Bostads fortsatta utveckling, säger Fredrik Lidjan, vd på Magnolia Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige